Hemsida i WordPress

Bygg upp din hemsida i WordPress. Ursprungligen så utvecklades WordPress som ett bloggverktyg, men har utvecklats genom åren och är nu ett av de stora publiceringsverktygen.

I grunden är WordPress ett gratisverktyg med open source, öppen källkod och vem som helst kan ladda ner och använda det. För att underlätta för dig som användare har vi paketlösningar baserat på WordPress där du väljer din design utifrån ett tema och får sedan hjälp med att anpassa designen utifrån dina önskemål. I paketet ingår även plats på webbhotell, begränsat antal e-postkonton, backuper, uppgraderingar, service m.m. Har du önskemål om en helt specifik egen design så fixar vi det också.

Användarvänlig

MYwpIdag är många s.k ”CMS-system” (Content management system) väldigt komplicerade och ibland funktionellt dåliga för olika ändamål. Ett som verkligen ligger i toppklass och som är enkelt att använda är WordPress.

Det är väldigt enkelt och smidigt att bygga upp sin webbsida med WordPress.
I vår paketlösning ingår webbhotellplats, uppdateringar och design av din hemsida.. När du beställer en WordPress-hemsida får du först välja ett tema, designmall, som du vill ha som grund till din sajt. Därefter anpassar vi din sida, vill du ha en unik design så skapar vi den utifrån dina önskemål.

Att administrera och redigera dina inlägg/sidor är också väldigt smidigt, det mesta är väldigt lättförståeligt och det går snabbt att skapa det man vill.

Paketlösningar

Vill du snabbt komma igång med en ny webb eller behöver din gamla hemsida förnyas, då är WordPress definitivt rätt alternativ för dig. I vår hemsideslösning innehåller det webbhotell, mail, publiceringsverktyg, service, support och uppdateringar, allt efter vilket behov du har.

I paketlösningen ingår upplägg av webbsidans struktur och design utifrån befintliga designmallar. När detta är gjort lägger ni själva in sidinnehåll och information som du vill ska finnas på din webbplats. Vill du ha hjälp med sidinnehåll och bildhantering så hjälper vi gärna till med det också.

Responsive design

Idag är det många som surfar till din hemsida via mobil eller läs-/surfplatta vilket gör att det blir allt viktigare att hemsidan kodas in med responsive design.

Responsive design betyder att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Ring oss gärna eller använd vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig!