HEMSIDESLÖSNINGAR FÖR DIG SOM VILL SYNAS PÅ NÄTET!

ÅLRAJT kan hjälpa dig som kommun, företag, förening eller privatperson att få ut ditt budskap på Internet. Vi kan erbjuda dig en snygg och välutformad design, endera att du väljer från färdiga designmallar eller specialdesignad för just din verksamhet. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en logotype om du inte redan har en. För att garantera att du är nöjd med resultatet så har du självklart möjlighet att följa din hemsidas utveckling och komma med synpunkter. Vi är nöjd först när du som kund också är nöjd.

Helhetslösning

CMS

När vi gör webbsidor använder vi oftast CMS (Content management system) vilket egentligen betyder att du själv kan lägga till och ändra sidor. Du kan själv hålla sidan uppdaterad med blogginlägg, nyheter, lägga till nya sidor, ta bort inaktuella sidor m.m.

För att uppdatera din webbsida behöver du inte ens något program, allt ligger på webben som du når med ett inloggningskonto. Du kan utan problem uppdatera ditt företags-, förenings- eller privata webbsida var du än befinner dig i världen, bara du har en Internet-uppkoppling.

Det CMS vi använder oss av idag är WordPress.

Läs mer

 

Mobilanpassad design

Idag är det många som surfar till din hemsida via mobil eller läs-/surfplatta vilket gör att det blir allt viktigare att hemsidan kodas in med responsive design.

Responsive design betyder att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Offert

Kontakta oss och berätta vad du är i behov av. Vi kommer sedan återkomma så snart som möjligt med pris och olika förslag.