ÅLRAJT sponsrar

Vi är stolt över att få sponsra:

Pistolskytten Rebecka Andersson från Dorotea

rebecka-bild-skyttegymnasiet
Foto: Skyttegymnasiet Strömsund

Rebecka Andersson är en stor skyttetalang från Dorotea som bl.a. har tagit SM-guld i luftpistol och sportpistol. Rebecka har även bärgat en meriterad seger i luftpistol under internationella tävligar i Holland.
Under 2017 representerade Rebecka Sverige i Luftvapens-EM i Slovenien där hon blev bästa svenska på Juniorsidan.

Numera hör det till vanligheterna att Rebecka tar guldmedaljer. Januari 2018 tog Rebecka ett nytt GULD och ett svenskt finalrekord i Swedish Cup i luftpistol. Det nya rekordet är 234,9 poäng.

Rebecka tävlar för Dorotea pistolskytteklubb.


 

Skidskytten Ingela Andersson

Ingela Andersson är en pigg, glad och duktig skidskytt från Arvidsjaur i Norrbotten, och tävlar för klubben K4 IF. Ingela har tävlat i både SM, VM, Worldcup och nu senast i IBU-cup.

Säsongen 2016/2017 tog Ingela en 1:a plats i Sverige Cup Hede sprint samt 2:a och 3:e plats i Single-mix stafett i IBU-cup Otepää.
Har även flera 10:e platser från IBU-cup Obertilliach och Arber samt en 12:e plats i Ridnaun.
Du kan läsa mer om hennes fina resultat på hemsidan.

Det är alltid lika kul och spännande varje gång man följer hennes tävlingar i TV. Ibland är det full storm, men hon lyckas ändå många gånger håller nerverna i styr och få ner prickarna.

Titta in på hennes hemsida, som är designad av Ålrajt och administreras med WordPress.
Följ Ingelas skidskyttekarriär på hennes hemsida.

www.ingelaandersson.se

 

 

 

 

 

 

 


Åsele Golfklubb

”En golfbana som är en utmaning för varje golfare”

Åsele Golfklubb har en bana med 18 hål som ligger vackert belägen i skogsområde, dels utefter Ångermanälven och dels runtom Flygfältet. Klubbhuset ligger lämpligt beläget som genomgång innan de sista nio hålen. Arkitekt är Kerstin Nordin.
Klubbhuset inrymmer Restaurang och kansli. I anslutning till klubbhuset finns iordninggjorda lokaler med tillgång till dusch och ombyte. Golfklubben har även en liten camping med el och icke elplatser och 5 stugor.

Besök Åsele Golfklubb 


Borgafjäll Skoterklubb

Borgafjäll Skoterklubb är en aktiv klubb och har sitt säte i fjällorten Borgafjäll. Styrelse- och övriga medlemmar kommer från hela Sverige och även utanför Sveriges gränser.

Besök Borgafjälls Skoterklubbs hemsida där du kan läsa om alla skoterleder i Borgafjällsområdet samt information om fjällsäkert, aktiviteter m.m. Kika också på de fina bilderna i fotogalleriet.

Titta in till deras hemsida, som har designats och administreras av WordPress. Följ skoterlivet i Borgafjällen.

www.borgafjallsskoterklubb.se

 bf-skoterklubb-15