ÅLRAJT sponsrar

Vi är stolt över att få sponsra:

Pistolskytten Rebecka Andersson, Dorotea

rebecka-bild-skyttegymnasiet
Foto: Skyttegymnasiet Strömsund

Rebecka Andersson är en stor skyttetalang från Dorotea som bl.a. har tagit SM-guld i luftpistol och sportpistol. Rebecka har även bärgat en meriterad seger i luftpistol under internationella tävligar i Holland.
Under 2017 representerade Rebecka Sverige i Luftvapens-EM i Slovenien där hon blev bästa svenska på Juniorsidan.

Numera hör det till vanligheterna att Rebecka tar guldmedaljer. Nu senast i januari 2018 tog Rebecka ett nytt GULD och ett svenskt finalrekord i Swedish Cup i luftpistol. Det nya rekordet är 234,9 poäng.

Rebecka tävlar för Dorotea pistolskytteklubb.


 

Skidskytten Ingela Andersson

Ingela Andersson är en pigg, glad och duktig skidskytt från Arvidsjaur i Norrbotten, och tävlar för klubben K4 IF. Ingela har tävlat i både SM, VM, Worldcup och nu senast i IBU-cup.

Säsongen 2016/2017 tog Ingela en 1:a plats i Sverige Cup Hede sprint samt 2:a och 3:e plats i Single-mix stafett i IBU-cup Otepää.
Har även flera 10:e platser från IBU-cup Obertilliach och Arber samt en 12:e plats i Ridnaun.
Du kan läsa mer om hennes fina resultat på hemsidan.

Det är alltid lika kul och spännande varje gång man följer hennes tävlingar i TV. Ibland är det full storm, men hon lyckas ändå många gånger håller nerverna i styr och få ner prickarna.

Vi önskar Ingela ett stort LYCKA TILL för säsongen 2017/2018!

Titta in på hennes hemsida, som är designad av Ålrajt och administreras med WordPress.
Följ Ingelas skidskyttekarriär på hennes hemsida.

www.ingelaandersson.se

ingela-webb-2


Åsele Golfklubb

”En golfbana som är en utmaning för varje golfare”

Åsele Golfklubb har en bana med 18 hål som ligger vackert belägen i skogsområde, dels utefter Ångermanälven och dels runtom Flygfältet. Klubbhuset ligger lämpligt beläget som genomgång innan de sista nio hålen. Arkitekt är Kerstin Nordin.
Klubbhuset inrymmer Restaurang och kansli. I anslutning till klubbhuset finns iordninggjorda lokaler med tillgång till dusch och ombyte. Golfklubben har även en liten camping med el och icke elplatser och 5 stugor.

Besök Åsele Golfklubb 


Borgafjäll Skoterklubb

Borgafjäll Skoterklubb är en aktiv klubb och har sitt säte i fjällorten Borgafjäll. Styrelse- och övriga medlemmar kommer från hela Sverige och även utanför Sveriges gränser.

Besök Borgafjälls Skoterklubbs hemsida där du kan läsa om alla skoterleder i Borgafjällsområdet samt information om fjällsäkert, aktiviteter m.m. Kika också på de fina bilderna i fotogalleriet.

Titta in till deras hemsida, som har designats och administreras av WordPress. Följ skoterlivet i Borgafjällen.

www.borgafjallsskoterklubb.se

 bf-skoterklubb-15